Oliba, un personatge polièdric

14/10/2021 | 11:00 - 12:00

Conferència a càrrec de Marc Sureda, llicenciat en Història i Doctor per la Universitat de Girona. És conservador al Museu Episcopal de Vic des de 2008 i actualment director de l’Institut Superior de Ciències Religioses de Vic, professor de la UdG i a la Facultat Antoni Gaudí de l’Ateneu Sant Pacià de Barcelona. Dirigeix l’àrea de continguts del projecte Catalonia Sacra. És membre fundador de l’equip de recerca TEMPLA (Taller d’Estudis Medievals: Programes, Litúrgia, Arquitectura) i secretari de la Societat Catalana d’Estudis Litúrgics, filial de l’IEC.

«Oliba, un personatge polièdric» forma part del cicle de conferències i itineraris guiats «El món medieval i Oliba», adreçades al sector turístic i a la població local. La ponència serà online i tindrà una durada aproximada d’una hora.

El programa ha estat organitzat per l’Ajuntament de Vilanova de Sau amb la col·laboració del Camí Oliba, Cases d’Oliba, Osona Turisme, el Consell Comarcal d’Osona i el Bisbat de Vic i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Data i hora Dijous 14 d’octubre d’11.00h a 12.00h.

Preu Activitat gratuïta.

Observacions Cal inscriure’s prèviament.

Inscriu-te

Oliba, un personatge polièdric