22/10/2022 | 16:00 - 17:30
Descobreix el Monestir de Sant Pere de Casserres tot seguint els rastres que el bisbe i abat Oliba hi va deixar ara fa més de 1.000 anys.
La visita es completarà amb una sessió que combina el coneixement sobre els productors i els productes que formen part de la cistella ‘Fet a Osona: aliments excel·lents‘ amb l’explicació sobre els actius turístics de la comarca al mateix temps que es parla sobre sostenibilitat, sobirania alimentària i transmissió de coneixement oral entre generacions.
El maridatge es conduirà a partir d’un relat llegendari sobre el patrimoni immaterial i oral del territori transmès a través de les trementinaires i el seu pas per les diferents regions d’Osona.
L’activitat forma part de «Territori Oliba», agenda d’activitats de descoberta i coneixement del paisatge, els monuments i la història d’un territori marcat per la petjada del bisbe i abat Oliba.
Data i hora Dissabte 22 d’octubre a les 16.00h.
Preu 5€, activitat subvencionada per Osona Turisme.
Reserva Inscripcions És imprescindible comprar entrada.
La visita està adaptada seguint el protocol d’higiene i seguretat davant la Covid-19.
Ubicació
