Concert Noa

15/07/2022 | 21:00 - 22:30

Després dels seus últims discs “Letters to Bach” (2019) i “Afterallogy” (2021), l’artista israeliana torna amb Best of Noa, un espectacle amb el que la cantant repassarà la seva extensa trajectòria discogràfica, fent-nos reviure així els moments més importants de la seva carrera, des de l’exitós “Beautiful that way” (BSO de ‘La vida es bella’) fins als seus recents homenatges a Bach i als clàssics del jazz, demostrant un cop més ser una artista polifacètica, sorprenent-nos amb el seu talent innat que transcendeix temps i modes.

Nascuda a Israel i criada a Nova York, Noa és una artista de renom internacional que ha actuat en els escenaris més prestigiosos del món, incloent-hi nombroses actuacions en el Vaticà per als tres Papes, la Casa Blanca, el Carnegie Hall, el Lincoln Center i els teatres més importants d’Europa.

El concert, que se celebrarà a la Basílica de la Seu de Manresa, forma part del cicle de música amb ànima Sons del Camí i del programa d’actes de Manresa 2022, La ciutat que (et) transforma.

 

Data i hora Divendres 15 de juliol de 2022, 21.00h.

Preu Zona A: 22€ anticipat / 25€ taquilla. Zona B: 19€ anticipat / 22€ taquilla
* Els menors de 8 anys no paguen entrada però cal indicar la seva presència a la caixa de descripció en el moment de la compra.

Venda d’entrades Cal comprar l’entrada anticipada en línia.

Comprar entrada

Observacions

L’acte segueix el protocol d’higiene i seguretat davant la Covid-19.

Ubicació

Concert Noa