Concert Messengers

20/07/2022 | 21:00 - 22:30

Go Higher! es una espectacle que es nodreix de la tradició per anar-nos oferint tots els colors estilístics que el Gòspel ha anat incorporant, tot amb la qualitat tècnica i solidesa harmònica característiques dels Messengers.

Un clam a l’optimisme, a superar junts els obstacles i a viure i disfrutar amb tota l’energia que la vida ens regala amb temes de O’Landa Drapper, Donald Lawrence, John P.Kee, Shirley Caesar, entre d’altre. Dirigits pel pianista i compositor Ramon Escalé, Barcelona Gospel Messengers uneix una vintena de solistes que a través de les seves veus contagien alegria i dinamisme a qualsevol que els escolti.

Des de la seva creació l’any 2008, el grup ha actuat sobre escenaris tan destacats com el del Palau de la Música Catalana, la Sala Oval del MNAC, el Teatre Grec de Montjuïc, l’Auditori de Barcelona, o la Sala Luz de Gas, entre altres. L’any 2013 van ser finalistes al concurs musical de grups corals de TV3 Oh Happy Day.

El concert, que se celebrarà a la Basílica de la Seu de Manresa, forma part del cicle de música amb ànima Sons del Camí i del programa d’actes de Manresa 2022, La ciutat que (et) transforma.

 

Data i hora Dimecres 20 de juliol de 2022, 21.00h.

Preu Zona A: 15€ anticipat / 18€ taquilla. Zona B: 12€ anticipat / 15€ taquilla.
* Els menors de 8 anys no paguen entrada però cal indicar la seva presència a la caixa de descripció en el moment de la compra

Venda d’entrades Cal comprar l’entrada anticipada en línia.

Comprar entrada

Observacions

L’acte segueix el protocol d’higiene i seguretat davant la Covid-19.

Ubicació

Concert Messengers