Concert de Joan Ferrer i Júlia Garrido

01/08/2021 | 20:30 - 22:00

En Joan i la Júlia oferiran un concert d’estil modern durant el qual interpretaran temes de diferents vessants: pop, musicals, folk, soul, en solitari i en duet.

Joan Ferrer té 19 anys i viu a Sant Fruitós de Bages. Comença els estudis musicals amb 5 anys al Conservatori Municipal de Música de Manresa  formació reglada amb flauta travessera clàssica on també hi comença la seva formació de piano. Als 16 anys es comença a interessar pel cant de jazz i música moderna i actualment es troba preparant-se al Taller de Músics de Barcelona per entrar al Grau Superior de cant jazz. Ha actuat en diferents musicals com Sonrisas y Lágrimas (dirigit per Jaime aspilicueta), Brundibar i El petit escuraxemeneies (projecte »Fem Òpera») ha fet petits concerts en solitari i amb el cor Cromàtics.

Júlia Garrido té 16 anys i és nascuda a Manresa. Des de ben petita sempre ha estat envoltada del món musical: toca el violoncel des dels 6 anys, ha fet 9 anys de dansa clàssica, i des de fa 6 anys s’està formant a nivell de teatre musical. A  més, estudia llenguatge musical i violoncel al Conservatori de Manresa, i actualment està cursant el 5è de grau professional. Durant els últims tres anys ha fet classes de cant amb Olga López i un any amb Marc Flynn.

Ha estudiat a MTM, on va representar Oliver Twist com a Jack Dawkins, també a l’escola Eòlia a Barcelona teatre de text, i ha realitzat dos cursos de teatre musical a Londres, al West End Stage. Dels 9 anys als 14 va participar en el projecte Fem Òpera, al teatre Kursaal de Manresa, representant la història com a actriu cantant cada any. Actualment ha estat fent cursos semi i professionals amb la companyia Suerte En Mi Vida, de Marc Flynn i Dídac Flores.

Data i hora Diumenge 1 d’agost a les 20.30h

Preu 10€ (entrada+donatiu per a la campanya de restauració de l’orgue)

Venda d’entrades El dia del concert, a taquilla.

Observacions

L’acte segueix el protocol d’higiene i seguretat davant la Covid-19.

Ubicació

Concert de Joan Ferrer i Júlia Garrido