10ª Caminada Oliba, a Osona

10/06/2023 | 08:00

Ruta de senderisme d’11km d’exigència moderada de Tavertet a Cantonigròs seguint el Camí Oliba, amb un desnivell de pujada de 400 m i de baixada de 350 m. Caminarem sobre els espectaculars cingles de Tavertet i l’Avenc, passarem per prats de pastura i fagedes i gaudirem d’àmplies vistes del Collsacabra i les Guilleries. Acabarem la caminada amb un tast de formatges artesans Riudavets al restaurant Ca l’Ignasi.

Hora: 8h sortida de l’autobús a Cantonigròs (inici de la caminada a les 8.30h a Tavertet amb una durada de 4h aproximadament, a l’arribada a Cantonigròs tast de formatges d’una hora)

Punt de trobada: ens trobarem a Cantonigròs, al camp de futbol municipal (carrer Montcau, darrera l’església) i un autobús ens portarà fins a Tavertet per iniciar la ruta

Més informació: Alba Rovira | Tel. 628911619 | muntanyainatura@gmail.com

Observacions: Cal portar quelcom per picar i aigua suficient. Es recomana dur bastons i botes de trekking o vambes amb bona adherència. Cal dur roba adequada, jaqueta impermeable, gorra i protecció solar, també motxilla còmoda i d’una capacitat aprox. de 15-20l.

La 10ª Caminada Oliba forma part de les propostes culturals de Territori Oliba 2023.

Més informació

10ª Caminada Oliba, a Osona